Despre noi

Cu noi ai certitudinea că le depunem corect si bine

about-img

Despre noi

Echipa noastra de specialisti are o experienta similara vasta, dovedita prin numeroasele dosare pregatite si incarcate in S.E.A.P., care s-au concretizat cu reusita licitatiilor depuse.

Ca si experienta similara am inceput cu pregatirea documentelor ofertantilor. in unele cazuri acestia si-au intocmit documentele (propunere tehnica, propunere financiara si anexele) cu sprijinul nostru, sarcina noastra fiind de completarea declaratiei DUAE, semnarea tuturor documentelor si incarcarea acestora in SEAP.

In alte situatii am intocmit dosarele autoritatii contractante, am publicat anuntul in SEAP, impreuna cu fisa de date, caietul de sarcini, fisierul XML pentru DUAE, urmand ca ofertantii sa aplice la licitatia noastra.

Garantia calitatii serviciilor noastre este certificata prin cursurile de specialitate in cradrul achizitiilor publice si participa in permanenta la simpozioanele nationale pentru a fi conectati la ultimele noutati aparute in domeniu.

Pregatirea documentelor atat din partea autoritatii contractante cat si din partea operatorilor economici implica cunoasterea legislatiei invigoare cat si o vasta experienta acumulata in domeniul achizitiilor publice imbinata cu numeroase cursuri de specialitate.

Echipa noastra

Built purse maids cease her ham new seven among and. Pulled coming wooded tended...

Joyr Byoend

CEO and President

Believing neglected so so allowance existence departure in. In design active temper be uneasy....

Theresa Hamilon

Head of Investment

Built purse maids cease her ham new seven among and. Pulled coming wooded tended...

Charles Leemen

Financial Manager

De ce sa ne alegi pe noi?

Rezultatele noastre ne recomanda. Clientii nostri ne recomanda. Experienta si profesionalismul nostru ne recomanda.

412

Proiecte

256

Aplicatii

668

Clienti

668

Total proiecte

  • Image. And lesser. Won’t divided. His won’t lesser us their likeness without sixth is light own. Divided Gathered created third tree after grass. Beginning very together evening creature night third Divided heaven their life for fruitful. First our.

    Mohamed Habaza

    CO Founder
  • Gregg is an outstanding Washington tax attorney. He is responsive, thorough, and creative in his advice, and he is also genuinely collegial with others. He is a valued advisor to AOL and other Time Warner divisions.

    Rian Adam

    Managing Director

Intrebari frecvente

Licitatiile electronice offline sunt licitatiile care se depun la sediul autoritatii contractante.

Licitatia deschisa se initiaza prin publicarea unui anunt de intentie, fiind utilizata in cadrul contractelor de achizitie publica de lucrari.

Licitatia restransa se utilizeaza in cazul in care doar persoanele care au candidatura depusa au dreptul de a depune oferta.

Licitatiile SAPARD – se refera la faptul ca operatorii economici care au proiecte de investitii, in decursul de 3 ani de la semnarea acestuia trebuie sa liciteze electronic pentru achizitiile de bunuri, prestari de servicii sau executari de lucrari pentru care au primit finantare.